Hvem er vi ?

Tja….hvem er vi. Vi kan vel bedst beskrives som en flok halvgale mennesker i Stollig ved Aabenraa, der sætter festligt samvær og gamle grå Ferguson traktorer i højsædet.

Løjt Land Ferguson Ringriderforening stiftet den 18. september 1999 i Løjt Skovby af Verner Rasmussen og Hans Jørgen Paulsen.

Det årlige højdepunkt er vel nok foreningens årlige traktorringridning. Her plejer omkring 20 grå Fergusoner og ca. 40 ryttere at deltage. En helt igennem festlig dag der kun lykkdes takket være sponsorer og den store frivillige arbejdskraft der lægges.

I det daglige er vi sådant set meget normale mennesker med helt normale erhverv som landmand, vicevært, entreprenør, ingeniør, fabriksarbejder, lærere, håndværkere etc.
Måske er det derfor at vi en gang imellem trænger til at få afreageret over et godt glas øl og en snak omkring vind og vejr.

Og at vi ikke er alene omkring denne interesse har vi stille og roligt fundet ud af, efterhånden som vi har fået kontakt til andre klubber, foreningen og laug.

Vi tager ikke det hele så seriøs, vi skal have det festligt og sjovt når vi er samlet……en indstilling som vi måske også skulle brug lidt mere i det daglige.

Vi håber således at se dig som medlem af foreningen ?